Szolgáltatásaink

Faulux Kft.
Szolgáltatásaink

A nagykereskedelemtől a tanácsadásig

A FauLuxnál hiszünk abban, hogy felelősséggel tartozunk a bolygó iránt, ezért mind a termékeink, mind a megoldásaink kapcsán a zöld eljárásokat preferáljuk.

Ebben segítségünkre van kiterjedt partnerhálózatunk, beszállítóink és természetesen felkészült szakember csapatunk.

Ismerje meg, milyen szolgáltatásokkal segítjük Önt és terveit!

Kapcsolat

Világításkorszerűsítés

Az elavult rendszerek fenntartása nem csupán költséges, de a környezetre is extra terhet ró. Egy korszerűsítési folyamat ugyanakkor sok buktatóval jár, ezért érdemes felkészült szakemberek segítségét igénybe venni.

Cégünk mögött húsz év tapasztalata áll, így biztos lehet benne,hogy a 21. század és az Ön elvárásainak megfelelően alakítjuk ki új világítás rendszerét.

Bővebben
Világításkorszerűsítés

Világítás tervezés

Egy jó rendszer az átgondolt és alapos mérnöki tervezéssel kezdődik. Munkatársaink naprakész tudással rendelkeznek a világítástechnika minden területén, így biztosan megtalálják az Ön igényeihez illő termékeket és megoldásokat.

Legyen szó irodaházról, gyártó, vagy raktárcsarnokról, közintézményről, magáningatlanról vagy akár köztéri világításról, számunkra elsődleges cél, hogy Ön egy jobb, modernebb és zöldebb rendszer tulajdonosa legyen.

Bővebben
Világítástechnikai mérnöki tervezés

Nagykereskedelem és kivitelezés

Több tízezer terméket tartunk raktáron, hogy minél előbb teljesíthessük megrendelését. Olyan világszinten is elismert gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a Philips, Sylvania, Ledvance, Osram, IBV, Helvár, Modus,  EGLO vagy éppen a Tungsram/GE.

Amennyiben pedig a kivitelezést is ránk bízná, partnerhálózatunkon keresztül ebben is állunk rendelkezésére.

Bővebben
Nagykereskedelem és kivitelezés
Kapcsolat

Tegyen az emberközpontú
és zöld világításért –
bízza ránk a korszerűsítést!