FauLux Kft.

Komplex és zöld megoldások a világítástechnikában
Rólunk

A nagykereskedelemtől a tanácsadásig

Vállalkozásunk megalapításakor is az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy teljes körű megoldásokat kínálhassunk megrendelőinknek.

Mára ez a vállalás teljes mértékben megvalósult: nagykereskedésünkben több tízezer termék áll rendelkezésére, melyeket a legnevesebb beszállítóktól szerzünk be, miközben a felmérés és a tervezés kapcsán is kimagasló szaktudással és tapasztalattal segítjük a projekteket. Ami pedig a kivitelezést illeti, megbízható és bizonyított partnereinken keresztül hatékony támogatást nyújtunk ebben a fázisban is.

Mindez azt jelenti, hogy Ön mindent egy kézben tudhat a termékbeszerzéstől a mérnöki munkán át egészen a konkrét munkálatokig.

Kapcsolat
Országos viszonteladói hálózat


Korszerű és környezetbarát megoldásainkhoz az ország bármely pontján hozzájuthat.

Több mint száz viszonteladóból álló partnerhálózatunkban olyan első osztályú beszállítók termékei közül válogathat, mint a Philips, Sylvania, Ledvance, Osram, IBV, Helvár, Modus,  EGLO vagy éppen a Tungsram/GE. Ezek a márkanevek önmagukban garanciát jelentenek a minőségre, a bő választék pedig szavatolja, hogy bármilyen jellegű és méretű projekt kapcsán gazdag lehetőségek közül választhat.

Keressen bennünket bizalommal!

Ha megbízható partnert keres világításkorszerűsítéshez keresse a FauLux Kft-t!
Kapcsolat