Üzemeltetési tanácsadás

Szaktanácsadás felsőfokon

Üzemeltetési tanácsadás

A mérnöki szaktanácsadói és projektvezetési feladatok ellátására az épületek üzemeltetési életciklusában ugyanúgy szükség van, mint az építésük során. A magán- és a társasházak, az irodaépületek vagy akár az ipari létesítmények fenntartásakor is rendszeresen adódnak részleges vagy átfogó felújítási, korszerűsítési munkálatok. Ezek pedig minden esetben megkövetelik a szakmailag megalapozott szervezést, koordinálást. Legyen szó projektjellegű munkáról vagy kisebb javítási, karbantartási feladatokról, a megfelelő mérnöki felügyelettel nemcsak a többletkiadások kerülhetőek el, de az ingatlan műszaki állapota és energiahatékonysága alapján reálisan felmérhető a korszerűsítés szükségessége is.

Képzett szakembereink a világítástechnikai termékek kereskedelme, valamint a kivitelezési és korszerűsítési szolgáltatások mellett üzemeltetési tanácsadással is az Ön rendelkezésére állnak a különféle épületkivitelezési munkafolyamatok során.
  • a kivitelezési munkálatok szervezését,
  • a karbantartási, illetve az átépítési igények felmérését,
  • a vállalkozói ajánlatok felülvizsgálatát és egyeztetését,
  • a vállalkozók és az alvállalkozók koordinálását, valamint a kivitelezési tevékenység részfolyamatainak ellenőrzését és szakszerű lebonyolítását,
  • a munkavédelmi előírások betartásának figyelemmel kísérését, ellenőrzését a munkavédelmi megbízottal együttműködve,
  • a megrendelői és vállalkozói kooperáció irányítását,
  • a tervtől eltérő megoldások megvalósítását (a fedvénytervek, az előkészített vevőkívánalmak befogadását, rendezését és dokumentálását),
  • a vállalkozói teljesítésigazolások, a rész- és végszámlák kiállításának felügyeletét,
  • valamint a javítási, az átépítési és a karbantartási feladatok összehangolását, továbbá ezek ellátásához a kivitelezők megkeresését.

Teljes körű projektkoordináció

Akármilyen épületfenntartási vagy -karbantartási munkához van szüksége mérnöki szaktanácsadásra, minden esetben szavatoljuk a folyamatok teljes körű szakmai felügyeletét, illetve a részfeladatok átfogó szervezését, irányítását.

A szaktanácsadói és a projektvezetési feladatok ellátása során vállaljuk többek között:

Összhangban a kivitelezőkkel

Kiterjedt partnerhálózatunk szinte minden szakterületét lefedi az épületüzemeltetéskor felmerülő javítási, felújítási és korszerűsítési munkálatoknak.

Szakmai kapcsolataink ezen felül a hatósági engedélyezési eljárások gördülékeny intézését is lehetővé teszik egyebek mellett a környezetvédelmi, tűz- és munkavédelmi eljárásrend, a műszaki ellenőri feladatok ellátása vagy a geodéziai mérések terén.

Kapcsolat

Tegyen az emberközpontú
és zöld világításért –
bízza ránk a korszerűsítést!